U bent hier
TWinSoft

CimPro B.V.

Met de Twinsoft configuratiesoftware kan u alle TBox systemen configureren. Het pakket ondersteund het configureren van de PLC module, loggen van gegevens, versturen van alarmen, instellen van de Open VPN beveiligingsparameters en configuratie van de webplaatjes voor PC en smartphone. Alles geïntrigeerd in één gebruiksvriendelijk pakket.

Pakketversie Status Start distributie
TWinSoft 12.4 + OS 1.46.530 In gebruik 25-2-2021

Uitleg versie

TWinsoft is de configuratieomgeving van TBox. Er is slechts één pakket dat alle functionaliteiten ondersteund voor alle verschillende TBox modellen. Engineers met ervaring in PLC programmatie zijn zo aan de slag met Twinsoft. In deze versie zijn tal van verbeteringen en nieuwe functionaliteiten beschikbaar. De belangrijkste nieuwe functies zijn: Nieuwe I/O kaart voor de TBox MS. De MS-8RTD vervangt de MS-6RTD. Deze kaart heeft 8 temperatuur inputs waarop volgende sensoren aangesloten kunnen worden PT100, PT1000, NI100 en NI1000. Uitbreiding aantal security features, zoals encrypted Modbus communicatie, encrypted user list, HTTPS Client Authentication, beheren certificaten en OPC UA Push certificaten. Syslog remote logging voor debug doeleinden. Uitbreiding nieuwe Basic functies. Uitbreiding Webforms functies. TConnect updates en uitbreidingen. Diverse fixes en aanpassingen. De software en de release notes zijn op te vragen bij: support@cimpro.com

Status

In gebruik

Start ontwikkeling

25-2-2021

Start test

25-2-2021

Start distributie

25-2-2021
Pakket geschikt voor (WILMA)Ingevuld door (1)

Aantal waterschappen met een versie van het pakket "in productie". NIET die een versie "gepland" hebben. Is vertrouwelijk.

Meet- en regelsignalen verzamel-, verwerk- en visualisatiecomponent (SCADA)1 waterschap

Details pakketversie: TWinSoft TWinSoft 12.4 + OS 1.46.530 - Status: In gebruik

Door leverancier toegevoegde standaarden

Er zijn geen toegevoegde standaarden

Applicatiefuncties

Er zijn geen applicatiefuncties ingevuld.

Pakketversie Ondersteunde technologieën

On premise