U bent hier
Scense Workspace Management

AppiXoft

Scense is een krachtige combinatie van Workspace management, gebruikersprofielbeheer en oplossingen voor applicatielevering. Gebruikers worden in staat gesteld om flexibel te werken, maar de uiteindelijke controle blijft centraal bij de IT-afdeling. Scense verbetert de gebruikerservaring en productiviteit door de desktop persoonlijker te maken en de prestaties te verbeteren. U kunt de infrastructuur- en operationele kosten verlagen door het aantal servers, opslag en applicatie-images te verminderen om gebruikers gepersonaliseerde desktops te bieden op elke locatie en elk apparaat. Scense staat al jaren bekend als een gebruiksvriendelijke, effici├źnte oplossing voor werkplekbeheer voor desktopomgevingen met pc's, laptops, terminalservices en virtuele desktops. Scense pakt op elegante wijze de nieuwste IT-uitdagingen aan. Gebruikers kunnen overal moeiteloos werken terwijl IT-beheer gecentraliseerd blijft.

Pakketversie Status Start distributie
Laatste versie In gebruik 21-5-2020

Uitleg versie

Scense is een compleet Workspace Management product voor uw kantoorautomatisering waarbij beheerders op een efficient manier computergebruikers kunnen voorzien van applicaties, printers, data, enz. Hieronder staan een paar korte samenvattingen van de belagnrijkste functionaliteiten. Voor meer uitgebreide informatie kunt u terecht op onze website: https://www.appixoft.com. SCENSE APPLICATION DELIVERY Scense levert, configureert en beheert applicaties in het hele landschap van fysieke en virtuele desktops, laptops, terminalserversessies en 'non-domain' computers. De gebruiker krijgt een gepersonaliseerde werkruimte met applicaties, instellingen en gegevens, waar ze ook besluiten om in te loggen. Ondersteund door het Scense runtime-systeem kunnen applicaties op elk moment in realtime geconfigureerd worden. Of u er nu voor kiest om applicaties on-demand te installeren, wanneer een gebruiker op een snelkoppeling klikt of vooraan in uw gouden afbeelding, het is allemaal eenvoudig en direct. Scense Application Delivery integreert naadloos met Live Profiles, Software Metering en het Servicepunt. SCENSE LIVE PROFILES Scense Live Profiles levert een consistente- en vertrouwde computerbeleving aan de gebruiker voor alle soorten applicaties en desktops. Wanneer nodig, zullen Live Profiles uw instellingen automatisch converteren wanneer u tussen Windows-versies of verschillende architecturen wisselt. SCENSE SERVICE POINT Met de Scense Service Point kan de beheerder elke applicatie (en andere diensten) leveren aan de gebruikers die ervoor kiezen om ze te gebruiken, in plaats van ze naar iedereen te pushen. de Service Point faciliteert eindgebruikers bij het real-time opvragen van applicaties uit een online catalogus . Dit zorgt bij beheerders voor een meer ontspannen toewijzing van applicaties, aangezien de eindgebruikers nu zelf de applicaties kunnen kiezen die ze graag gebruiken.

Status

In gebruik

Start ontwikkeling

21-5-2020

Start test

21-5-2020

Start distributie

21-5-2020
Pakket geschikt voor (WILMA)Ingevuld door (1)

Aantal waterschappen met een versie van het pakket "in productie". NIET die een versie "gepland" hebben. Is vertrouwelijk.

Systeem- en netwerkbeheercomponent1 waterschap

Details pakketversie: Scense Workspace Management Laatste versie - Status: In gebruik

Door leverancier toegevoegde standaarden

Er zijn geen toegevoegde standaarden

Applicatiefuncties

Er zijn geen applicatiefuncties ingevuld.

Pakketversie Ondersteunde technologie├źn

On premise