U bent hier
GeolinQ

IntellinQ

GeolinQ is een web-based no code softwareplatform voor het inwinnen, integreren en distribueren van ruimtelijke gegevens. Met GeolinQ kunnen vrijwel alle denkbare datagedreven toepassingen worden geconfigureerd zoals het beheren van datasets, doen van inspecties, datawarehouse, raportages, data en kaartportalen, leveren van datasets conform standaarden etc. Gegevens uit verschillende bronnen kunnen via configureerbare datamodellen aan elkaar worden gekoppeld en zijn direct beschikbaar voor gebruik via geconfigureerde OGC-, REST- of applicatieservices.

Milan Uitentuis
m.uitentuis@intellinq.nl
010 8467410 of mobiel: 06 34570235
Website leverancier
Website pakket

Ondertekende addenda (0)
Overzicht ondertekende addenda

Meld aan leverancier

Pakketversie Status Start distributie
1.9.0 In ontwikkeling 1-6-2021

Uitleg versie

In GeolinQ 1.9.0 wordt het gebruik van XML en GML data opnieuw geïmplementeerd. Resultaat is dat o.a. de nieuwe BRK 2.0 standaard wordt ondersteund.

Status

In ontwikkeling

Start ontwikkeling

1-11-2020

Start test

15-12-2020

Start distributie

1-6-2021
1.8.0 In gebruik 11-1-2021

Uitleg versie

Met GeolinQ 1.8.0 kunnen in views functionele en conditionele expressies aan viewattributen worden toegekend. Views kunnen zodoende in GeolinQ 1.8.0 nog beter toegesneden worden op de informatiebehoeften van de eindgebruikers. In 2021 zullen functionele en conditionele expressies ook voor import- en exportprocessen beschikbaar komen in GeolinQ. Hiermee kunnen import- en exportformaten nog eenvoudiger aan het datamodel gekoppeld worden. De functionele expressies die nu in views kunnen worden toegepast zijn: Geometrische functies: lengte, oppervlak, buffer en bepalen middelpunt String functies: substring, samenvoegen en conversiefuncties voor integer, float en datum/tijd Rekenkundige functies: optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen Koppelen van bestanden uit een bestandssystemen aan BLOB attribuut Conditionele WHEN ELSE functies Conditionele expressies zoals OR, AND, NOT en conditionele operatoren zoals: gelijk aan, als groter dan, kleiner of gelijk aan etc. Naast de introductie van functionele en conditionele expressies in views zijn er meer aanpassingen en uitbreidingen. De belangrijke uitbreidingen zijn: - Vergriddingsproces voor het omzetten van feature datasets naar een rasterdataset - OGC Web Coverage Service (WCS) voor distributie van rasterdatasets en puntenwolken - Thematische kleurenschaal voor rasterdatasets - Ondersteuning van geneste AND, OR en NOT condities door het hele platform - Optimalisatie van performance en consistentie van datastructuren door herziene opslag van features, puntenwolken en rasterdata.

Status

In gebruik

Start ontwikkeling

1-11-2020

Start test

15-12-2020

Start distributie

11-1-2021
Laatste versie Einde ondersteuning 10-6-2020

Uitleg versie

Deze 'versie' is initieel door Waterschapschaps ingevuld. Zie verise met versie nummers voor de ontwikkelingen van het GeolinQ platform

Status

Einde ondersteuning

Start ontwikkeling

10-6-2020

Start test

10-6-2020

Start distributie

10-6-2020
Pakket geschikt voor (WILMA)Ingevuld door (2)

Aantal waterschappen met een versie van het pakket "in productie". NIET die een versie "gepland" hebben. Is vertrouwelijk.

Arbocomponent1 waterschap
Basisregistratiecomponent0 waterschappen
Data-analyse- en datasciencecomponent0 waterschappen
Data-warehousecomponent0 waterschappen
Databasebeheercomponent0 waterschappen
Gegevensbeschrijvingscomponent0 waterschappen
Gegevensdistributiecomponent0 waterschappen
Gegevensmagazijncomponent0 waterschappen
Gegevensportaalcomponent0 waterschappen
Geo-gegevensbeheer- en -analysecomponent (GIS)1 waterschap
KLIC-component0 waterschappen
Sectoraal Gegevens Knooppunt Component0 waterschappen

Details pakketversie: GeolinQ 1.9.0 - Status: In ontwikkeling

Door leverancier toegevoegde standaarden

Er zijn geen toegevoegde standaarden

Applicatiefuncties

Er zijn geen applicatiefuncties ingevuld.

Pakketversie Ondersteunde technologie├źn

Dienst - Software as a Service (SAAS)
On premise